60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus

Yli 300.000 asiakasta

Ostoskorisi

Jatka ostostentekoa

Suosittu nyt

SleepPhones (3,5 mm)

Mukavat kuulokkeet sängyssä nukkumiseen

Koska kuulokkeet ovat ohuet, et huomaa niitä nukkuessasi. Ohuesta muotoilusta huolimatta kuulokkeiden äänenlaatu on erittäin hyvä.
Asiakasarvio4 / 5 tähteä!4/5 keskiverto

Valitse:


20 €/kpl ostettaessa 2 tai enemmän

 30 €

/kpl

Ilmainen toimitus</br>(1-5 päivää) Ilmainen toimitus
(1-5 päivää)
60 päivän</br>palautusoikeus 60 päivän
palautusoikeus
Maksaa</br>Klarna Maksaa
Klarna

Asiakkaiden arvostelut


Jätä arvostelu

SleepPhones (3,5 mm)

Valitse arvio:

4 5 2 SleepPhones (3,5 mm)
4 of 5 Mikko Äänenlaatu riittää ihan hyvin jopa musiikin kuunteluun mutta eihän nämä toki hifi kuulokkeet ole. 4 of 5 Anni Mukavat päässä, eivätkä kuulokkeet tai liitäntä paina päätä liikaa missään asennossa mutta täysin huomaamattomat nämä eivät toki ole

Lisätietoja tuotteesta


Mukavat kuulokkeet, joita voit käyttää nukkuessasi tai kuntoillessasi. Sulkevat pois kuorsauksen ja muut häiritsevät äänet. Kuuntele musiikkia tai äänikirjoja mukavasti vuodekumppaniasi vaivaamatta. Nämä pehmeät kuulokkeet sopivat käytettäviksi niin kuntoillessa kuin muiden ihmisten kanssa nukkuessa!

✓ Sulkevat pois kuorsauksen ja muut äänet.
✓ Kuuntele podcasteja häiritsemättä vuodekumppaniasi.
✓ Pehmeiden ja mukavien kuulokkeiden mukana on punottu äänikaapeli 3,5 mm:n liitännällä.
✓ Otsanauha on lämmin kävellessä tai lenkkeillessä.
✓ Pidetty lahja!Sopivat täydellisesti juna- tai lentomatkalle, kun haluat nukahtaa musiikkia tai äänikirjaa kuunnellen mukavassa makuuasennossa. Venyvä otsanauha muotoutuu pään mukaan. Yhdistä punottu äänikaapeli älypuhelimesi, MP3-soittimesi tai tietokoneesi 3,5 mm:n kuulokeliitäntään ja kuuntele kuulokkeilla mitä haluat!

Sopivat täydellisesti käytettäviksi talvella kävellessä tai lenkkeillessä. Ovat yhteensopivat kaikkien Android- ja iPhone-mallien kanssa (käytä puhelimen mukana tullutta äänisovitinta, jos käytössäsi on iPhone 7, 8 tai X).


Aktiivinen jokapäiväinen elämä

Beyond Active on yksi Suomen johtavista vapaa-ajan myymälöistä, joissa on tuhansia asiakkaiden tilauksia päivässä. Alusta alkaen olemme toteuttaneet älykkäitä tuotteita ja ratkaisuja koti-, teknologia-, urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin sadoille tuhansille asiakkaille Pohjoismaissa. Lupaamme sinulle nopeat toimitukset, henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja turvalliset maksut. 

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB