60 päivän palautusoikeus

Ilmainen toimitus

Yli 300.000 asiakasta

Ostoskorisi

Jatka ostostentekoa

Suosittu nyt

Fitnessranneke (Elite)

Seuraa kaikkea ajasta ja päivämäärästä aina unisykleihin, kalorinkulutukseen ja sydämensykkeeseen asti. Tällä älykellolla voit myös lukea tekstiviestisi. Ota treeneistäsi ja arkielämästäsi kaikki irti!
Asiakasarvio4.75 / 5 tähteä!5/5 keskiverto

Valitse: 39 €

/kpl

-43%Normaalihinta: 69 €

/kpl

Ilmainen toimitus</br>(1-5 päivää) Ilmainen toimitus
(1-5 päivää)
60 päivän</br>palautusoikeus 60 päivän
palautusoikeus
Maksaa</br>Klarna Maksaa
Klarna

Asiakkaiden arvostelut


Jätä arvostelu

Fitnessranneke (Elite)

Valitse arvio:

4.75 5 4 Fitnessranneke (Elite)
5 of 5 Niina Kasvata kissani! 5 of 5 Oskar Tillman Klockren klocka så att säga =) oslagbar för detta pris, används flitigt när jag är ute och springer. 4 of 5 Gunvor Lätt att navigera i menyerna, äntligen en klocka som är lätt att ta på och av om man har lite problem med sina fingrar. 5 of 5 Jonathan Fungerer bra, alt du trenger er tilgjengelig, godt kjøp med tanke på prisen

Lisätietoja tuotteesta


Yhdistetty fitnessranneke & älykello Tämä suosittu ja tyylikäs urheilukello on minimalistisesta muotoilustaan huolimatta uskomattoman tehokas. Aikamittarin, kalorilaskurin, etäisyysmittarin ja sykemittarin kaltaisilla treeniominaisuuksilla voit mitata kaikenlaista aktiivisuutta ja harjoittelua!  


✓ Askelmittari, kalorinkulutus ja unimittari
✓ Yhdistä mobiililaitteeseen - tarkista viestit / puhelut
✓ Miellyttävä ja säädettävä kumiranneke
✓ Akunkesto: noin 10 päivää  Tämä älykäs ranneke toimii myös täysin ominaisuuksin varusteltuna älykellona: päivämäärän ja ajan esittämisen ohella voit helposti linkittää sen puhelimesi kanssa viestien tai puheluiden näyttämiseksi. Unisex-malli saatavilla useissa tyylikkäissä väreissä!  

Kellossa on myös sisäänrakennettu uniseuranta, joka mittaa unesi mukauttaakseen siten puhelimesi herätyskellon sopivaksi. Lataus tapahtuu USB-liitännän kautta - vedä vain yksi ranneke irti ja liitä kello esimerkiksi tietokoneesi tai puhelimesi USB-adapteriin.


Aktiivinen jokapäiväinen elämä

Beyond Active on yksi Suomen johtavista vapaa-ajan myymälöistä, joissa on tuhansia asiakkaiden tilauksia päivässä. Alusta alkaen olemme toteuttaneet älykkäitä tuotteita ja ratkaisuja koti-, teknologia-, urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin sadoille tuhansille asiakkaille Pohjoismaissa. Lupaamme sinulle nopeat toimitukset, henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja turvalliset maksut. 

Copyright © 2012 - 2020 Stores For You AB